

Прес Гриль круглий чавунний Ø35см, h - 8см, вага 3,4кг Maysternya (PGr350)
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Прес Ø 35 см, h - 8см, s -0.9 мм (з ребрами) чавунний круглий Maysternya.
Вага 3,4 кг
Зручна річ для справжніх цінителів стейків))
Круте і дуже зручне доповнення для чавунного посуду - чавунний прес. Навіщо потрібна кришка прес? Такі кришки забезпечують зазвичай ніжність, соковитість м'яса, при цьому - апетитну хрустку скоринку, дозволяють готувати безліч специфічних страв.
Наш круглий варіант чудово підходить для круглих жаровень або сковорідок :)
Трохи про чавун:
Залізо з вмістом вуглецю більше 2,14%. Якщо менше, то сталь. Залізо у чистому вигляді! У нашому випадку без будь-якого покриття (без емалі). Тому може іржавіти, якщо залишати мокрою! Важка! Не плутати зі старою бабусиною чавунною сковорідкою з литого алюмінію. Покриття на чавунному посуді утворюється в процесі прожарювання (якщо нова). А в процесі приготування воно постійно оновлюється. Але це не антипригарне покриття, як багато хто чомусь думають (бо чорне?), а найтонша полімерна плівка із запеченого масла (жиру), яка захищає вашу посудину від корозії, а також має гідрофобні властивості (відштовхує воду). І тому, щоб не прилипало, готувати потрібно з олією. Хіба що коржі можна без олії пекти. І так. На чавуні можна ПЕКТИ. Тому що він, крім усього іншого, має високу теплову емісію. Це є чи не головна перевага чавуну. Здатність віддавати тепло. Тепло від добре прогрітої сковороди ви відчуєте за півметра! Подібного ефекту вам від інших матеріалів не отримати. Теплова емісія у чавуну в 10 разів вища, ніж у алюмінію. Це означає, що продукт готується не тільки в місці торкання поверхні, а практично повністю. Пропікається. І якщо на алюмінієвій пательні млинці ви смажите, то на чавунній ви їх печете)
Загальні відчуття від готування на чавунному посуді:
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Майстерня |
| Стан | Новий |
| Додаткові характеристики | |
| Колір | Чорний |
- Ціна: 504 ₴
