Продавець Дом і сад розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
514 відгуків
Ми приймаємо замовлення під час військового стану.
Інтернет магазин "Дом і сад"
-12%
Піч димохідна з узбецьким казаном на 10 л з алюмінієвою кришкою (комплект), фото 3
Піч димохідна з узбецьким казаном на 10 л з алюмінієвою кришкою (комплект), фото 4
Піч димохідна з узбецьким казаном на 10 л з алюмінієвою кришкою (комплект), фото 1
Піч димохідна з узбецьким казаном на 10 л з алюмінієвою кришкою (комплект), фото 5
Піч димохідна з узбецьким казаном на 10 л з алюмінієвою кришкою (комплект), фото 6
  • Піч димохідна з узбецьким казаном на 10 л з алюмінієвою кришкою (комплект), фото 7
  • Піч димохідна з узбецьким казаном на 10 л з алюмінієвою кришкою (комплект), фото 8
  • Піч димохідна з узбецьким казаном на 10 л з алюмінієвою кришкою (комплект), фото 9
  • Піч димохідна з узбецьким казаном на 10 л з алюмінієвою кришкою (комплект), фото 10

Піч димохідна з узбецьким казаном на 10 л з алюмінієвою кришкою (комплект)

У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Комплект: казан чавунний узбецький об ємом 10 л із пічкою з димоходом (піч Ø 340 мм, 3 мм стінки, казан наманганський, вир-во Узбекистан)

Характеристики печі:

  • призначення: піч під казан
  • товщина металу: 3 мм
  • країна виробник: Україна
  • тип палива: деревне вугілля, дрова
  • конструкція: цільна
  • ніжки: розбірні
  • форма: кругла
  • матеріал корпусу: сталь
  • покриття корпусу: вогнетривка фарба
  • комплектування кришкою: можлива (додатково)
  • вбудований термометр: не передбачено
  • колір: чорний
  • діаметр: 340 мм

Габаритні розміри Печі:

  • ширина: 480 мм
  • висота: 550 мм
  • вага: 16 кг

Характеристики казана:

  • матеріал: чавун
  • об'єм: 10 л
  • товщина дна: 6 мм
  • товщина стінки: 5 мм
  • вага: 10 кг із кришкою

Переваги казана:

  • безпечний і екологічно чистий посуд
  • має власне антипригарне покриття
  • має необмежений термін використання
  • підходить для всіх видів плит

Опис казана:

Узбецькі казани підходять для використання як на багатті, так і на плиті. Можна використовувати як удома, так і на природі.

Звертаємо увагу, що ми є офіційним представником заводу "BARAKA", який розташований у м. Намангані (Узбекистан), усі фотографії казанів зроблені особисто нами, також усі казани мають офіційне клеймо заводу! Завод "BARAKA" є офіційним виробником чавунних казанів, тому їхня якість є найкращою серед усіх заводів Узбекистану. Товщина стінок і лиття казанів відповідають усім нормам (і очікуванням:)

Об'єм казана 10 літрів прекрасно підійде для приготування страв до 10 персон.

 

Переваги узбецьких казанів:

  • Рівний відлив.
  • Товсті стінки 5-6 мм.
  • Зручні ручки по краях 4 штуки.
  • Казан шліфований всередині та з пісочним литтям зовні.
  • Матеріал виготовлення — 100% чавун.
  • Внутрішня поверхня відшліфована вручну.
  • У комплекті з казаном є алюмінієва кришка.
  • Довговічність чавунного посуду, його практично неможливо механічно пошкодити.
  • Чавун як метал має властивість довго нагріватися й довго охолоджуватися, отже, казан рівномірно нагрівається й пригоряння їжі на окремих ділянках практично неможливе.
  • Чавун має пористу природу, згодом у пори чавуну вбирається олія, жир і антипригарні якості чавуну поліпшуються. Тобто, чим більше казан використовувати, тим він ставатиме кращим.
  • Справжній узбецький плов можна приготувати тільки в справжньому узбецькому чавунному казані.

Рекомендовані правила користування чавунним посудом:

  • Перед першим використанням чавунний казан необхідно прожарити впродовж 60 хвилин за температури 100 градусів із використанням соняшникової олії до повного вигоряння виробничої олії.
  • Рекомендуємо під час прожарювання використовувати ріпчасту цибулю (видаляє запах).
  • Перший раз у казані готувати картоплю по-селянськи.
  • У чавунному посуді не рекомендується зберігати їжу.
  • Після приготування необхідно помити казан теплою водою без використання засобу для миття посуду.
  • Перед тим, як поставити казан на зберігання, рекомендується змастити його тонким шаром соняшникової олії.
  • Рекомендується зберігати казан у сухому місці.
Основні
ВиробникBaraka
  • Ціна: 4 400 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner