




Казан чавунний узбецький об`ємом 8 л WOK із алюмінієвою кришкою "Наша Майстерня"
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Казан чавунний узбецький об ємом 8 л WOK із алюмінієвою кришкою "Наша Майстерня"
Чавунний казан правильної азіатської форми. Зовні є майданчик, через який можна цей казан ставити на плиту. Дно із потовщенням. Борт трохи вигнутий по краях, щоб кришка втопилася і з неї не капало. Котел йде в комплекті з алюмінієвою кришкою (34cм), алюмінієва кришка має свій великий плюс у легкості, що дуже буде актуально при перевірці страви.
Характеристики узбецького котла "Наша Майстерня"
- Об'єм: 8л
- Матеріал: Чавун
- Кришка: є (алюмінієва кришка)
- Діаметр котла: 34 см
- Діаметр кришки: 34 см
- Товщина стінок котла: ~4 мм
- Товщина дна котла: ~5-6 мм
- Котел вага 6,58
Трохи про чавунні вироби:
Покриття на чавунному посуді утворюється в процесі прожарювання (якщо нова). А в процесі приготування воно постійно оновлюється. Але це не антипригарне покриття, як багато хто чомусь думають (бо чорне?), а тонша полімерна плівка із запеченої олії (жиру). Яка захищає вашу посудину від корозії, а також має гідрофобні властивості (відштовхує воду). І тому щоб не прилипало, готувати потрібно з маслом. Хіба що коржі можна без олії пекти. І так. На чавуні можна ПІЧ. Так як він, крім усього іншого, має високу теплову емісію. Це ось чи головна перевага чавуну. Здатність віддавати тепло. Тепло від добре прогрітої сковороди ви відчуєте за півметра! Подібного ефекту вам від інших матеріалів не отримати. Теплова емісія у чавуну в 10 разів вища, ніж у алюмінію. Це означає, що продукт готується не тільки в місці торкання поверхні, але і практично по всьому тілу. Пропікається. І якщо на алюмінієвій млинці ви смажитимете, то на чавунній ви їх пектимете)
Основні | |
---|---|
Виробник | Майстерня |
- Ціна: 1 469 ₴