



Казан чавунний азіатський з кришкою 8 л Brizoll
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Азіатський чавунний казан уявлень ємністю 8 л. Укомплектований дужкою та чавунною кришкою. Призначений для приготування страв на багатті або мангалі, що потребують гасіння, томлення та приготування у власному соку.
Товсті стінки та напівсферичне дно акумулюють тепло по всій поверхні казана, та сприяють рівномірному приготуванню їжі. М'ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, смачні, соковиті і мають просто неймовірний насичений аромат.
Чавунний казан стійкий до пошкоджень. Незамінний помічник у поході, на дачі та відпочинку на природі.
Характеристики
- Матеріал: чавун
- Об'єм: 8 л
- Товщина дна: 3,8 мм
- Товщина стінки: 3,5 мм
Переваги
o Безпечний та екологічно чистий посуд
o Має природне антипригарне покриття
o Збагачує їжу залізом
o Має необмежений термін експлуатації
o Підходить для всіх видів плит
Як підготувати чавунний посуд ТМ «BRIZOLL» до першого використання?
Помийте сковорідку в теплій воді з м'яким миючим засобом.
Протріть насухо.
Поставте сковороду на плиту і увімкніть кухонну витяжку.
Насипте сковороду сіль (300-500 г), і прожарите сковороду 10-15 хв, періодично помішуючи сіль.
Поступово колір сковороди змінюватиметься на світліший, сіріший. Потрібно дочекатись, щоб вся поверхня стала такого кольору.
Вимкніть плиту, дайте сковороді охолонути і сполосніть її водою.
Висушіть сковорідку на плиті і повністю змастіть маслом (дно теж).
Важливо! Щоб чавунний посуд не іржавів:
- Не залишайте в ній їжу
- Не мийте в посудомийній машині
- Протирайте паперовим рушником або висушуйте після кожного використання
- Зберігайте посуд лише у сухому місці.
Чим частіше використовуватиметься чавунний посуд, тим швидше утворюється стійке природне антипригарне покриття, і посуд не потребуватиме постійної обробки маслом.
Основні | |
---|---|
Виробник | Brizoll |
- Ціна: 1 879 ₴