




Казан чавунний туристичний з кришкою-сковородою Brizoll, Брізол 8 літрів KT08-2
Чавунний казан з серії ТУРИЗМ це перш за все класичний посуд для готування на відкритому вогні. Вилазка в ліс, до річки, посиденьки біля вогнища ніяк не обійдуться без цього атрибуту. Адже їжа, приготована на природі, ще те задоволення. Мясо, плов, уха, каша, риба, приготовані в казані з чавуну, по-особливому смачні, соковиті і мають просто неймовірний насичений аромат.
При дбайливому догляді чавунний посуд прослужить вам дуже довго!
Як підготувати чавунну посуд до першого використання?
Помийте сковорідку в теплій воді з м'яким миючим засобом.
Протріть насухо.
Поставте сковороду на плиту, і включіть кухонну витяжку.
Насипте в сковороду сіль (300-500 м), і сковороду прожарити 10-15 хв, періодично помішуючи сіль.
Поступово колір сковороди буде змінюватися на більш світлий, більш сірий. Потрібно дочекатися, щоб вся поверхня стала такого кольору.
Вимкніть плиту, дайте сковороді охолонути, і сполосніть її водою.
Висушіть сковорідку на плиті, і повністю змастіть маслом (дно теж).
Важливо! Щоб чавунний посуд не іржавіла:
- Не залишайте в ній їжу
- Не мийте в посудомийній машині
- Протирайте паперовим рушником або висушуйте після кожного використання
- Зберігайте посуд тільки в сухому місці.
Чим частіше буде використовуватися чавунний посуд, тим швидше утворюється стійке природне антипригарне покриття, і посуді не потрібно постійна обробка маслом.
Основні | |
---|---|
Виробник | Brizoll |
- Ціна: 2 100 ₴