




Казан чавунний азіатський з кришкою-сковородою Brizoll, Брізол 12 літрів KA12-3
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Великий азіатський чавунний казан ємністю 12 л. Укомплектований дужкою та чавунною кришкою-сковородою. Призначений для готування страв на вогнищі чи мангалі, які потребують тушкування, томління і готування у власному соку.
Товсті стінки і округле дно акумулюють тепло по всій поверхні казана і сприяють рівномірному готуванню їжі. Мясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, по-особливому смачні, соковиті і мають просто неймовірний насичений аромат.
Останнім часом популярною став універсальний посуд. У комплекті йде автентична, вдосконалена і практична в користуванні Кришка-сковорода, яка стане незамінним і оригінальним доповненням до вашого казану.
Чавунний казан з кришкою-сковородою стійкий до пошкоджень. Незамінний помічник для великої компанії в поході, на дачі і відпочинку на природі.
При дбайливому догляді чавунний посуд прослужить вам дуже довго!
Як підготувати чавунну посуд до першого використання?
Помийте сковорідку в теплій воді з м'яким миючим засобом.
Протріть насухо.
Поставте сковороду на плиту, і включіть кухонну витяжку.
Насипте в сковороду сіль (300-500 м), і сковороду прожарити 10-15 хв, періодично помішуючи сіль.
Поступово колір сковороди буде змінюватися на більш світлий, більш сірий. Потрібно дочекатися, щоб вся поверхня стала такого кольору.
Вимкніть плиту, дайте сковороді охолонути, і сполосніть її водою.
Висушіть сковорідку на плиті, і повністю змастіть маслом (дно теж).
Важливо! Щоб чавунний посуд не іржавіла:
- Не залишайте в ній їжу
- Не мийте в посудомийній машині
- Протирайте паперовим рушником або висушуйте після кожного використання
- Зберігайте посуд тільки в сухому місці.
Чим частіше буде використовуватися чавунний посуд, тим швидше утворюється стійке природне антипригарне покриття, і посуді не потрібно постійна обробка маслом.
Основні | |
---|---|
Виробник | Brizoll |
- Ціна: 2 209 ₴