Продавець Дом і сад розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
502 відгуків
Ми приймаємо замовлення під час військового стану.
Інтернет магазин "Дом і сад"
-31%
Узбецький казан чавунний BARAKA  з алюмінієвою кришкою 16 л, фото 3
Узбецький казан чавунний BARAKA  з алюмінієвою кришкою 16 л, фото 1
Узбецький казан чавунний BARAKA  з алюмінієвою кришкою 16 л, фото 4
Узбецький казан чавунний BARAKA  з алюмінієвою кришкою 16 л, фото 5

Узбецький казан чавунний BARAKA з алюмінієвою кришкою 16 л

У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Котел чавунний 16 л із міста Наманган(Узбекистан) виробництва BARAKA  . Даний виробник вважається одним із найкращих у себе на батьківщині в Узбекистані. Товщина даного казана в залежності від моделі (кругле або плоске дно) досягає від 8 до 12 мм (12мм товщина дна у моделі з плоским дном). Котел шліфований має 4 вушка і діаметр 460 мм. Комплектується алюмінієвою кришкою. Даний літраж казана є найоптимальнішим для готування до 20 персон. При замовленні казана можна вибрати який казан Вам найбільше підходить з плоским або круглим дном, вони в одну ціну.

Вага казана: кругле дно ~12кг, плоске дно ~13 кг. Вкажіть потрібний тип дна у коментарі до замовлення або менеджеру за телефоном. Ми завжди передзвонюємо для підтвердження замовлення.

Особливості та характеристики вузбекського казана:

Виробник: г. Наманган
Країна: Узбекистан
Матеріал казана: Толстонний чавун
Матеріал кришки: Алюміній
Товщина стінки, мм:  від 6
Товщина дна, мм: 6-13
Глибина, мм: 200
Діаметр, мм: 460
Об'єм, л: 16

 

Переваги вузбекських казанів:

  • Рівний відлив
  • Товсті стінки 8 мм.
  • Зручні ручки на краях 4 штуки
  • Казан шліфований всередині та з пісочним литтям зовні.
  • Матеріал виготовлення — 100% чавун.
  • Внутрішня поверхня виготовлена шліфуванням ручним способом.
  • У комплекті з казаном йде алюмінієва кришка.
  • Довговічність чавунного посуду, його практично неможливо механічно пошкодити.
  • Чавун як метал має властивість довго нагріватися й довго охолоджувати, отже, казан рівномірно нагрівається й пригоряння їжі на окремих ділянках практично неможливо
  • Чавун має пористу природу, згодом у пори чавуну вбирається олія, жир і антипригарні якості чавуну поліпшуються. Тобто чим більше казан використовувати тим він стає кращим.
  • Справжній вузбезький плав можна приготувати тільки в справжньому Узбекському чавунному казані.

Рекомендовані правила користування чавунним посудом:

  • Перед першим використанням чавунний казан необхідно прокалити впродовж 60 хвилин за температури 100 градусів із використанням соняшникової олії, до повного вигоряння виробничої оливи.
  • Рекомендуємо під час прожарювання використовувати репчасту цибулю (видаляє запах)
  • Перший раз у казані готувати картоплю по-селянськи.
  • У чавунному посуді не рекомендується зберігати їжу.
  • Після приготування необхідно помити казан теплою водою без використання мийного засобу
  • Перед тим як поставити казан на зберігання, рекомендується змастити його тонким шаром соняшникової олії
  • Рекомендуються зберігати казан у сухому місці.
Основні
ВиробникBaraka
Користувацькі характеристики
КолірЧорний
  • Ціна: 2 500 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner