Продавець Дом і сад розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
502 відгуків
Ми приймаємо замовлення під час військового стану.
Інтернет магазин "Дом і сад"
-24%
Афганський казан-скороварка 20 літрів. чорний RASHKO BABA, фото 3
Афганський казан-скороварка 20 літрів. чорний RASHKO BABA, фото 4
Афганський казан-скороварка 20 літрів. чорний RASHKO BABA, фото 1
Афганський казан-скороварка 20 літрів. чорний RASHKO BABA, фото 5
Афганський казан-скороварка 20 літрів. чорний RASHKO BABA, фото 6
  • Афганський казан-скороварка 20 літрів. чорний RASHKO BABA, фото 7

Афганський казан-скороварка 20 літрів. чорний RASHKO BABA

У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Інформація для замовлення

Афганський казан-скороварка 20 літрів. чорний RASHKO BABA

Афганський казан - скороварка - різновид каструлі з кришкою, що герметично закривається. Завдяки такій кришці під час роботи у внутрішньому обсязі афганського казана утворюється підвищений тиск, що призводить до зростання температури кипіння води. В результаті цього продукти готуються за більш високої температури, ніж у звичайній каструлі або мультиварці. Це призводить до значного скорочення часу приготування. Оскільки їжа не окислюється повітря під впливом тепла, то зберігається яскравий колір приготовлених овочів.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Виробник: Афганістан
  • Матеріал: Алюміній цільнолітий
  • Товщина стінок казана (мм): 6-12 мм. в різних місцях
  • Об'єм (літри): 14 (фактичний)
  • Висота : 445
  • Ширина (мм): 315
  • Діаметр дна (мм): 214
  • Товщина дна (мм): 11
  • Вага: 6 кг.
  • Бренд: Rashko Baba

ПРАВИЛА ВИКОРИСТАННЯ. ЗАПОБІЖНІ ЗАХОДИ

При експлуатації афганського казана слід дотримуватись певних правил:

Інтенсивність нагріву. Не слід залишати інтенсивний жар тривалий час. Відкритий вогонь краще зменшувати у процесі приготування, з вугілля можна періодично знімати на півхвилини. Відстежити рівень нагріву можна за кількістю пари – він має йти помірно. Якщо пара стає занадто багато, краще підняти аварійний клапан або дати охолонути котлу, зменшити жар, потім можна знову продовжити приготування. Зменшують вогонь відразу після закипання.
Встановлення кришки. Не рекомендується закручувати фіксуючу гвинтову ручку до краю. Досить злегка притиснути їй кришку, щоб направити пари в спеціальні отвори і не допустити витоку по периметру.
Відкривання кришки. Перш ніж відкрити кришку в процесі приготування та після його завершення, необхідно зняти ємність з вогню на 1-2 хвилини. Операцію можна зробити лише після того, як пара заспокоїться, перестане цькувати з клапанів. На плиті можна просто зменшити вогонь до мінімуму на аналогічний час.
Постійний контроль. Котел краще не залишати без нагляду. Страви готуються швидко, спостереження не заберуть багато часу. Бачити кількість пари необхідно для своєчасного коригування нагріву, щоб уникнути вибуху.
Правильне наповнення. Афганські казанки ніколи не заповнюють "під зав'язку". Слід візуально розділити об'єм на 3 частини та залишити верхню вільною. В іншому випадку шматочки їжі можуть перекрити парові отвори та клапани, рідина википатиме назовні.

СПОСОБИ ЗАСТОСУВАННЯ

  • Котелок-скороварку можна використовувати різними способами:
  • Як каструлю. Без кришки змішавши продукти з водою, на вогні або вугіллі.
  • Як сковороду для смаження та гасіння. Налив оливи на дно після розігріву, з кришкою або без, на сильному вогні.
  • Як скороварку. З щільно закрученою кришкою на середньому вогні, додаванням води або у власному соку.
  • Як казан. З кришкою або без, на повільному вогні чи вугіллі без додавання води до отримання ефекту печеного м'яса/овочів.
  • Крім того, можна комбінувати кілька способів в одному блюді. Наприклад, спочатку обсмажити цибулю та м'ясо, додати спеції, залити водою, закинути овочі та довести до готовності під кришкою на повільному вогні.
  • Найзручніше перемішувати продукти, якщо поставити казанок на землю під кутом близько 30 градусів. У такому положенні катати дно, тримаючись за ручку, буде простіше та безпечніше.
  • Ціна: 3 750 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner