Brizoll набір казан чавунний із кришкою-сковородою гриль 12 л. з піччю без відведення
Характеристики
Матеріал: чавун
Об'єм: 12 л
Товщина дна: 4,5 мм
Товщина стінки: 3,5 мм
Вага: 10,6 кг із кришкою
Переваги
o Безпечний та екологічно чистий посуд
o Має природне антипригарне покриття
o Збагачує їжу залізом
o Має необмежений термін експлуатації
o Підходить для всіх різновидів плит
Опис
Великий азійський чавунний казан ТМ BRIZOLL місткістю 12 л. З кришкою сковорідкою(на фото). Призначений для приготування страв на багатті або мангалі, що вимагають тушкування, томління та приготування у власному соку.
Товсті стінки та напівсферичне дно акумулюють тепло на всій поверхні казана, і сприяють рівномірному приготуванню їжі. М'ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, по-особливому смачні, соковиті та мають просто неймовірний насичений аромат.
Чавунний казан стійкий до пошкоджень. Незамінний помічник для великої компанії в поході, на дачі та відпочинку на природі.
Піч під казан на 12-17 л без димоходу (стінка 3 мм, діаметр 400 мм)
Характеристика:
- Призначення: піч під казан
- Товщина металу: 3 мм
- Країна-виробник Україна
- Тип палива: Деревне вугілля, дрова
- Конструкція: Суцільна
- Ніжки: розбірні
- Форма: Кругла
- Матеріал корпусу: Сталь
- Покриття корпусу: Жаростійка емаль
- Комплектація кришкою: Немає
- Вбудований термометр: Не передбачено
- Колір: Чорний
- Діаметр 410 мм по бортах
- Ширина 540 мм
- Висота 790 мм (на ніжках) 390 (бочка)
Опис:
- Піч для казана, товщина стінки 3 мм, діаметр внутрішньої частини 400 мм, зручні ніжки, ковані ручки для транспортування, висота 790 мм, піддувало відкривається, пофарбована чорно термобарвкою
- Повністю сідає казан діаметром 400 мм на 10 або 12 літрів.
- Ця піч чудовий варіант для дому, а мінімальна витрата дров дасть Вам приготувати кулінарні шедеври з димком на природі!
- Так само до цієї печі можна придбати чавунний казан від 10 до 17 літрів, ми маємо варіанти й без кришок, і з чавунними кришками, і з кришками сковородами теж із чавуну.
Як підготувати чавунний посуд ТМ «BRIZOLL» до першого використання?
-
Помийте сковорідку в теплій воді з м'яким мийним засобом.
-
Протріть насухо.
-
Поставте сковороду на плиту, і увімкніть кухонну витяжку.
-
Насипте в сковороду сіль (300-500 г), і прожаріть сковороду 10-15 хв, періодично помішуючи сіль.
-
Поступово колір сковороди змінюватиметься на світліший, сіріший. Потрібно дочекатися, щоб уся поверхня стала такого кольору.
-
Вимкніть плиту, дайте сковороді охолонути, і сполосніть її водою.
-
Висушіть сковорідку на плиті й повністю змастіть олією (дно теж).
Важливо! Щоб чавунний посуд не іржавіла:
- Не залишайте у ній їжу
- Не мийте в посудомийній машині
- Протирайте паперовим рушником або висушуйте після кожного використання
- Зберігайте посуд тільки в сухому місці.
Що частіше використовуватиметься чавунний посуд, то швидше утворюється стійке природне антипригарне покриття, і посуд не потребує постійного оброблення олією.
Основні | |
---|---|
Виробник | Брізоль |
Країна виробник | Україна |
Вага | 10.6 кг |
Внутрішнє покриття | без покриття |
Діаметр | 400 мм |
Кришка | є |
Матеріал | Чавун |
Матеріал кришки | Чавун |
Призначення | Для плити і відкритого вогню |
Об`єм | 12 л |
Стан | Новий |
Товщина дна казана | 4.5 мм |
Товщина стінок казана | 3.5 мм |
- Ціна: 6 000 ₴