Казан чавунний азіатський Об'єм 12 л з кришкою-сковорідкою Syton, Сітон
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Казан чавунний азіатський з кришкою-сковорідкою Сітон Об'єм 12 л. Кришка сковорода всередині з рифленим дном (гріль кліточка).
Казан чавунний азіатський в комплекті з чавунною кришкою сковородою ТМ "Термо".
- Виробныцтва НПП "Сітон", г. Дніпро.
- Об'єм -12 літрів.
- Діаметр по кришці - 400ммм.
- Глибина (по центру) - 165м.
- Вага козана з кришкою - 11 кілограм.
Дах має подвійне призначення і може використовуватися як сковорода. Її діаметр - 400 мм. Глибина -45 мм.
Дахка-скорода 400 мм на казан 12 Гол має рифлене дно — зручне нововведення, завдяки якому олія розподіляється по всій поверхні дна. Таке дно дозволяє розподіляти олію таким чином, що олія покриває всю робочу площу посуду, не скапуючись з одного краю посуду, як це буває з посудом, у якого просте дно.
Переваги
- Безпечна і екологічно чиста подуда
- Прикрашання природним антипригарним покриттям
- Збагачує їжу залізом
- Має необмежений термін використання
- Підходить для всіх видів плит
Перш ніж мити посуд, потрібно ретельно помити, нагріти на плиті до температури понад 100 С і нанести тонкий шар олії. Після цього треба дати посуд охолонути. Подібну процедуру рекомендується повторити два - три рази. І нагадаємо ще одну важливу умову використання посуд: після миття гарячого посуду Витерти насухо.
Комплектація:
- казан
- Паперова кришка
- Тринога на фото НЕ ВХІДИТЬ в комплект.
Як підготувати чугуний посуд "SYTON" до першого використання?
-
Помийте сковороду у теплій воді з м’яким миючим засобом.
-
Протріть насухо.
-
Поставте сковороду на плиту, і включіть кухонну витяжку.
-
Насипайте сіль в сковороді (300-500 г), і промалюйте сковороду 10-15 мін, періодично помішуючи сіль.
-
Мало - помалу колір сковороди змінюватиметься на світліший, сіріший. Потрібно дочекатися, щоб вся поверхня стала такого кольору.
-
Вимкніть кухонну плиту, дайте сковороді охолонути, і сполосніть її водою.
-
Висушити сковороду на плиті, і повністю змащуйте маслом (але також).
Важно! Щоб чугуна подуда не іржала:
- Не залишайте в ній їжу
- Не мийте в посудомийній машині.
- Витерти паперовим рушником або висушувати після кожного використання
- Тримайте посуд тільки в сухому місці.
Чим частіше використовується чугуна подуда, тим швидше утворюється стійке антипригарне покриття, і посуд не потребує постійної обробки олії.
З кожним козаном йде в комплекті маленька книжка з опис як підготувати козан до використання.
Основні | |
---|---|
Виробник | Сітон |
Країна виробник | Україна |
Вага | 12 кг |
Внутрішнє покриття | без покриття |
Діаметр | 400 мм |
Кришка | є |
Матеріал | Чавун |
Матеріал кришки | Чавун |
Призначення | Для плити і відкритого вогню |
Об`єм | 12 л |
Стан | Новий |
Додаткові характеристики | |
Дужка для підвішування | Немає |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Тринога | Немає |
- Ціна: 2 538 ₴