Казан вузбекський чавунний на 50 л без кришки
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Котел чавунний узбецький DAVR METALL (наманганський) 50л пр-во Узбекистан
Особливості та характеристики виробу
- Узбецький чавунний казан ємністю 50 л. . Призначений для приготування страв на багатті або мангалі, що потребують гасіння, томлення та приготування у власному соку.
- Товсті стінки та напівсферичне дно акумулюють тепло по всій поверхні казана, та сприяють рівномірному приготуванню їжі. М'ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, смачні, соковиті і мають просто неймовірний насичений аромат.
Як доглядати:
- Мити посуд із чавуну рекомендується безпосередньо після приготування їжі, тоді він легко відмивається за допомогою звичайної кухонної губки та проточної води. Миючі засоби використовувати дуже небажано: вони змивають захисну жирову плівку. Після миття обов'язково протріть казан сухою ганчіркою або спеціальною ганчіркою.
Увага! Не можна мити в посудомийній машині!
Особливості та характеристики узбецького казана:
- Виробник: м. Наманган
- Країна: Узбекистан
- Матеріал казана: Товстостінний чавун
- Матеріал кришки: Алюміній
- Товщина стінки, мм: 8
- Товщина дна, мм: 10
- Глибина, мм: 225
- Діаметр, мм: 610
- Об'єм, л: 50
- Вага: 28 кг
Переваги узбецьких казанів:
- Рівний відлив
- Товсті стінки 8мм.
- Зручні ручки з боків 4 штуки
- Котел шліфований всередині та з пісковим литтям зовні.
- Матеріал виготовлення – 100% чавун.
- Внутрішня поверхня виконана шліфуванням ручним способом.
У комплекті з казаном іде алюмінієва кришка.
- Довговічність чавунного посуду, його практично неможливо механічно пошкодити.
- Чавун як метал має властивість довго нагріватися і довго остигати, отже, казан рівномірно нагрівається і пригоряння їжі на окремих ділянках практично неможливо
- Чавун має пористу природу, згодом у пори чавуну вбирається масло, жир та антипригарні якості чавуну покращуються. Тобто чим більше казан використовувати тим він стає кращим.
- Справжній узбецький плов можна приготувати тільки в Узбецькому чавунному казані.
- Рекомендовані правила користування чавунним посудом:
- Перед першим використанням чавунний казан необхідно прожарити протягом 60 хвилин при температурі 100 градусів з використанням соняшникової олії до повного вигоряння виробничої олії.
- Рекомендуємо при прожарюванні використовувати цибулю (видаляє запах)
- Перший раз у казані готувати картоплю по-сільському.
- У чавунному посуді не рекомендується зберігати їжу.
- Після приготування необхідно помити казан теплою водою без використання миючого засобу
- Перед тим як поставити казан на зберігання, рекомендується змастити його тонким шаром олії.
- Рекомендується зберігати казан у сухому місці.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Узбекистан |
Матеріал | Чавун |
Призначення | Для відкритого вогню |
Стан | Новий |
- Ціна: 8 000 ₴