Продавець Дом і сад розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
502 відгуків
Ми приймаємо замовлення під час військового стану.
Інтернет магазин "Дом і сад"
Казан вузбекський чавунний на 50 л  без кришки, фото 1

Казан вузбекський чавунний на 50 л без кришки

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Котел чавунний узбецький DAVR METALL (наманганський) 50л пр-во Узбекистан
Особливості та характеристики виробу

  • Узбецький чавунний казан ємністю 50 л. . Призначений для приготування страв на багатті або мангалі, що потребують гасіння, томлення та приготування у власному соку.
  • Товсті стінки та напівсферичне дно акумулюють тепло по всій поверхні казана, та сприяють рівномірному приготуванню їжі. М'ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, смачні, соковиті і мають просто неймовірний насичений аромат.

Як доглядати:

  • Мити посуд із чавуну рекомендується безпосередньо після приготування їжі, тоді він легко відмивається за допомогою звичайної кухонної губки та проточної води. Миючі засоби використовувати дуже небажано: вони змивають захисну жирову плівку. Після миття обов'язково протріть казан сухою ганчіркою або спеціальною ганчіркою.

Увага! Не можна мити в посудомийній машині!

Особливості та характеристики узбецького казана:

  • Виробник: м. Наманган
  • Країна: Узбекистан
  • Матеріал казана: Товстостінний чавун
  • Матеріал кришки: Алюміній
  • Товщина стінки, мм: 8
  • Товщина дна, мм: 10
  • Глибина, мм: 225
  • Діаметр, мм: 610
  • Об'єм, л: 50
  • Вага: 28 кг


Переваги узбецьких казанів:

  • Рівний відлив
  • Товсті стінки 8мм.
  • Зручні ручки з боків 4 штуки
  • Котел шліфований всередині та з пісковим литтям зовні.
  • Матеріал виготовлення – 100% чавун.
  • Внутрішня поверхня виконана шліфуванням ручним способом.

У комплекті з казаном іде алюмінієва кришка.

  • Довговічність чавунного посуду, його практично неможливо механічно пошкодити.
  • Чавун як метал має властивість довго нагріватися і довго остигати, отже, казан рівномірно нагрівається і пригоряння їжі на окремих ділянках практично неможливо
  • Чавун має пористу природу, згодом у пори чавуну вбирається масло, жир та антипригарні якості чавуну покращуються. Тобто чим більше казан використовувати тим він стає кращим.
  • Справжній узбецький плов можна приготувати тільки в Узбецькому чавунному казані.
  • Рекомендовані правила користування чавунним посудом:
  • Перед першим використанням чавунний казан необхідно прожарити протягом 60 хвилин при температурі 100 градусів з використанням соняшникової олії до повного вигоряння виробничої олії.
  • Рекомендуємо при прожарюванні використовувати цибулю (видаляє запах)
  • Перший раз у казані готувати картоплю по-сільському.
  • У чавунному посуді не рекомендується зберігати їжу.
  • Після приготування необхідно помити казан теплою водою без використання миючого засобу
  • Перед тим як поставити казан на зберігання, рекомендується змастити його тонким шаром олії.
  • Рекомендується зберігати казан у сухому місці.

     

Основні
Країна виробникУзбекистан
МатеріалЧавун
ПризначенняДля відкритого вогню
СтанНовий
  • Ціна: 8 000 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner