Сковорода для млинців Maysternya чавунна, Ø22х2.5 см вага 1.8 кг
Невелика шустра млинець. Тут уже кому як більше подобається. Ця 22 см. Є варіант 24 см. Я особисто особливої різниці під час готування не помічив. Головне, що вона чавунна! І млинці пекуться, а не смажяться. Звичайно, підкидати млинці на ній не дужо зручно, але я й не підкидаю. Вони в мене й так добре розтікаються через провертання сковороди з упором на плиту. І перевертаються теж нормально без підкидання просто широкою лопаткою. І так! Великий плюс, це борт 2,5 см. Зазвичай на млинцевих він 1,5 см. А на цій можна і яєчню, і котлети, як на звичайній сковороді. А вага менша, ніж у звичайної. Коротко вона трохи універсальна)
Характеристики Ø22х2.5 см Сковорода для млинців Maysternya чавунна, вага 1.8 кг (220-25 Ук)
- Тип — Сковорідки для млинців, оладок
- Сумісність із джерелами тепла — Усі типи плит
- Діаметр, см — 22
- Кришка — Немає
- Матеріал - Чавун
- Матеріал ручок — неіржавка сталь/ Дерево
- Колір — Чорний
- Форма — Кругла
- Країна реєстрації бренда — Україна
- Країна-виробник товару — Україна
Трохи про чавун
Залізо, з вмістом вуглецю понад 2,14%. Якщо менше, то сталь. Залізо в чистому вигляді! У цьому разі без жодного покриття (без емалі). Тому може поржавіти, якщо мокрий залишати! Важка! Не плутати зі старою бабаною «чуганою» сковорідкою з литого алюмінію.
Покриття на чавунному посуді утворюється в процесі проколювання (якщо нова). А в процесі приготування воно постійно оновлюється. Але це не антипригарне покриття, як багато хто чомусь думає (тому, що чорне?), а найтонша полімерна плівка із запеченої олії (жиру). Яка захищає ваш посуд від корозії, а також має гідрофобні властивості (відштовхує воду). І тому для того, щоб не прилипали, готувати потрібно з олією. Хіба що пелюстки можна без олії піч. И да. На чавуні можна ПІЧЬ. Тому що він, крім усього іншого, має високу теплову емісію. Це ось чи то головна перевага чавуну. Здатність віддавати тепло. Тепло від добре прогрітої сковороди ви відчуєте за пів метра! Такий ефект вам від інших матеріалів не отримати. Теплова емісія в чавуну вдесятеро вища, ніж в алюмінію. Це означає, що продукт готується не тільки в місці торкання з поверхнею, а практично по всьому тілу. Пропікається. І якщо на алюмінієвій млинці ви млинці смажитимете, то на чавунній ви їх будете піч)
Основні | |
---|---|
Виробник | Майстерня |
Верхній діаметр посуду | 22 (см) |
Матеріал | Чавун |
Стан | Новий |
Тип посуду | Сковорода універсальна (класична) |
Додаткові характеристики | |
Колір | Чорний |
- Ціна: 362 ₴