Сковорода чугунная Maysternya. Ø26 см. Вага 3,6 кг. з дерев'яною ручкою. (Т305)
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Опис Ø26 см. Сковорода чавунна Maysternya. Вага 3,6 кг. борт 6 см. з дерев'яною ручкою. (Т305Ук)
26х6 см. Високий борт, нічого не ввалюється. Досить містка для великої родини. Ручка з вільхи. Просочена оливою. На звичайному гвинті із широкою борозною. Це щоб якщо раптом треба піджати, то підтиснути можна просто ложкою або вилкою)
Трохи про чавун
Залізо, з вмістом вуглецю понад 2,14%. Якщо менше, то сталь. Залізо в чистому вигляді! У цьому разі без жодного покриття (без емалі). Тому може поржавіти, якщо мокрий залишати! Важка! Не плутати зі старою бабаною «чуганою» сковорідкою з литого алюмінію.
Покриття на чавунному посуді утворюється в процесі проколювання (якщо нова). А в процесі приготування воно постійно оновлюється. Але це не антипригарне покриття, як багато хто чомусь думає (тому, що чорне?), а найтонша полімерна плівка із запеченої олії (жиру). Яка захищає ваш посуд від корозії, а також має гідрофобні властивості (відштовхує воду). І тому для того, щоб не прилипали, готувати потрібно з олією. Хіба що пелюстки можна без олії піч. И да. На чавуні можна ПІЧЬ. Тому що він, крім усього іншого, має високу теплову емісію. Це ось чи то головна перевага чавуну. Здатність віддавати тепло. Тепло від добре прогрітої сковороди ви відчуєте за пів метра! Такий ефект вам від інших матеріалів не отримати. Теплова емісія в чавуну вдесятеро вища, ніж в алюмінію. Це означає, що продукт готується не тільки в місці торкання з поверхнею, а практично по всьому тілу. Пропікається. І якщо на алюмінієвій млинці ви млинці смажитимете, то на чавунній ви їх будете піч)
Основні | |
---|---|
Виробник | Майстерня |
Верхній діаметр посуду | 26 (см) |
Матеріал | Чавун |
Стан | Новий |
Тип посуду | Сковорода універсальна (класична) |
Додаткові характеристики | |
Колір | Чорний |
- Ціна: 800 ₴