Brizoll казанок чавунний туристичний з кришкою 10 літрів
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Свойства:
- безпечний та екологічно чистий посуд
- природне органічне покриття
- не вимагає попереднього оброблення із сіллю
- збагачує їжу іонами заліза
- довговічна та зносостійка
--------------------------------
Характеристики
Діаметр, мм | 300 |
---|---|
Вага, кг | 8 |
Об'єм, л | 10 |
Товщина стінки, мм | 3.8 |
Товщина дна, мм | 4.4 |
Тип казана | Туристичний |
Комплектація | з чавунною кришкою |
Туристичний казан із кришкою
Туристичний казан — це універсальний посуд для будь-якого походу. У ньому можна приготувати велику різноманітність страв на відкритому вогні. Всього один казан допоможе Вам і воду на чай закип'ятити, і суп зварити та смачний кулеш приготувати!
Туристичний казан ТМ BRIZOLL має циліндричну форму, плоске трохи заокруглене дно, литі ручки й алюмінієву дужку для підвішування над вогнем. Він чудово акумулює тепло та рівномірно розподіляє його по всій поверхні. Завдяки цій особливості, страви, приготовані в казані, мають особливий смак і яскравий насичений аромат.
Чавунний туристичний казан стійкий до пошкоджень, зносостійкий, чудово чинить опір деформації й тримає форму за будь-яких температур — від найнижчих до максимальних.
Туристичні казани ТМ BRIZOLL укомплектовані чавунною кришкою. Чавунні кришки важкі, тому добре примикають до посуду, не залишаючи пари шансу вийти назовні. Для деяких рецептів це важливо.
· Посуд ТМ Brizoll можна використовувати відразу ж після того, як ви її придбали. Її більше не потрібно прокалювати із сіллю! Жодного технічного мастила вона не містить!
У фінальному процесі виробництва ми наносимо на наш посуд шар якісного РОЗТКОГО масла, а потім запікаємо її в спеціальних печах. Внаслідок такого оброблення
олія карбонізується на поверхні посуду та утворює на ньому первинний шар абсолютно безпечного для здоров'я, природного антипригарного покриття.
РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ВИКОРИСТАННЯ
----------------------------------------------------------------
# 1 - Очистите
Промийте чавунний посуд теплою водою з невеликою кількістю мийного засобу. За потреби використовуйте щітку або мочалку для миття посуду. Якщо частинки їжі приголилили та сильно пристали до поверхні, налийте воду в посуд і прокип'ятіть упродовж 3-5 хв. Охолодіть і потріть щіткою або скребком для посуду. Очистьте> поверхню посуду від залишків їжі та змийте мийний засіб.
----------------------------------------------------------------
# 2 - Просушите
Витріть чистий посуд рушником і ретельно просушіть його. Не залишайте на ній вологу, щоб уникнути появи іржі.
----------------------------------------------------------------
# 3 — Змажте
Тонким шаром змащуйте сухий посуд олією зовні та всередині. Водночас не треба наносити багато олії — це зробить посуд липким. Надлишок оливи можна легко видалити паперовим рушником або серветкою. Зберігайте Вашу чавунний посуд у сухому місці, так Ви убережете її від появи іржі.
Характеристики
Діаметр, мм | 300 |
---|---|
Вага, кг | 8 |
Об'єм, л | 10 |
Товщина стінки, мм | 3.8 |
Товщина дна, мм | 4.4 |
Тип казана | Туристичний |
Комплектація | з чавунною кришкою |
Основні | |
---|---|
Виробник | Brizzol |
Країна виробник | Україна |
Внутрішнє покриття | без покриття |
Кришка | є |
Матеріал | Чавун |
Призначення | Для плити і відкритого вогню |
Об`єм | 10 л |
Стан | Новий |
- Ціна: 2 500 ₴