Казан чугунний азіатський з кришкою-сковородою садж Brizoll, Брізол Об'єм 12 л
Сковороди садити для використання на відкритому вогні. Можна приготувати м'ясо та овочі на внутрішній стороні сковороди, а коржики посмажити на зовнішній.
Не секрет, що найбільш вдалим матеріалом при виготовленні посуду є чавун. І це справді так. Чавун практично позбавлений недоліків. Чавун довговічний, економічний, не боїться перегріву, механічних пошкоджень, добре накопичує та утримує тепло.
Чавунний посуд ідеально підійде для страв, що вимагають тривалого приготування, наприклад, тушкованого м'яса, качки або плову. Повільно накопичуючи і віддаючи тепло, чавун не вимагає сильного нагріву, а деякі страви зовсім доводять до готовності, залишаючи нудитися в чавунному посуді під кришкою.
Чавунний посуд універсальний, він підходить для будь-яких плит, включаючи індукційні і навіть дозволяє готувати на відкритому вогні. Дотримуючись правил експлуатації, чавунний посуд служитиме Вам не один десяток років. Чавун не схильний до деформації, не боїться перегріву та механічних пошкоджень.
Комплектація:
- казан
- кришка сковорідка садж
Характеристики:
- Верхній діаметр (по кришці) – 400 мм.
- Висота – 165 мм.
- Вага казана – 7,2 кг.
- Вага кришки-садж – 4,7 кг.
- Чотири ручки. Кругле дно із зовнішнього та внутрішнього боку.
Основні | |
---|---|
Виробник | Brizoll |
Країна виробник | Україна |
Діаметр | 400 мм |
Матеріал | Чавун |
Призначення | Для плити і відкритого вогню |
Об`єм | 12 л |
Стан | Новий |
- Ціна: 2 100 ₴