Казан чавунний азіатський з кришкою-сковородою Brizoll,Брізол Об'єм 8 л
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Азіатський чавунний казан ємністю 8 л. Укомплектований дужкою та чавунною кришкою-сковородою. Призначений для приготування страв на багатті або мангалі, що потребують гасіння, томлення та приготування у власному соку.
Товсті стінки та напівсферичне дно акумулюють тепло по всій поверхні казана, та сприяють рівномірному приготуванню їжі. М'ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, смачні, соковиті і мають просто неймовірний насичений аромат.
- Артикул: KA08-3
- Об'єм: 8 л
- Вага: 7,21 кг
- Діаметр: 360 мм
- Товщина стінки: 3,8 мм
- Властивості: безпечний та екологічно чистий посудприродне органічне покриттязбагачує їжу іонами залізадовговічний та зносостійкий
- Як підготувати чавунний посуд ТМ «BRIZOLL» до першого використання?
- Помийте сковорідку в теплій воді з м'яким миючим засобом.
- Протріть насухо.
- Поставте сковороду на плиту і увімкніть кухонну витяжку.
- Насипте сковороду сіль (300-500 г), і прожарите сковороду 10-15 хв, періодично помішуючи сіль.
- Поступово колір сковороди змінюватиметься на світліший, сіріший. Потрібно дочекатись, щоб вся поверхня стала такого кольору.
- Вимкніть плиту, дайте сковороді охолонути і сполосніть її водою.
- Висушіть сковорідку на плиті і повністю змастіть маслом (дно теж).
Важливо! Щоб чавунний посуд не іржавів:
- Не залишайте в ній їжу
- Не мийте в посудомийній машині
- Протирайте паперовим рушником або висушуйте після кожного використання
- Зберігайте посуд лише у сухому місці.
Чим частіше використовуватиметься чавунний посуд, тим швидше утворюється стійке природне антипригарне покриття, і посуд не потребуватиме постійної обробки маслом.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Діаметр | 360 мм |
Кришка | є |
Матеріал | Чавун |
Матеріал кришки | Чавун |
Призначення | Для плити і відкритого вогню |
Об`єм | 8 л |
Стан | Новий |
- Ціна: 2 240 ₴