Казан чугунный узбекский 16л из г. Наманган (наманганский)
Котел чавунний 16 л із міста Наманган(Узбекистан) виробництва DAVR METALL. Даний виробник вважається одним із найкращих у себе на батьківщині в Узбекистані. Товщина даного казана в залежності від моделі (кругле або плоске дно) досягає від 8 до 20 мм (20мм товщина дна у моделі з плоским дном). Котел шліфований має 4 вушка і діаметр 460 мм. Комплектується алюмінієвою кришкою. Даний літраж казана є найоптимальнішим для готування до 20 персон. При замовленні казана можна вибрати який казан Вам найбільше підходить з плоским або круглим дном, вони в одну ціну.
Вага казана: 12-14 кг. Вкажіть потрібний тип дна(Кругле або плоске) у коментарі до замовлення або менеджеру за телефоном. Ми завжди передзвонюємо для підтвердження замовлення.
Особливості та характеристики вузбекського казана:
Виробник: | г. Наманган |
Країна: | Узбекистан |
Матеріал казана: | Толстонний чавун |
Матеріал кришки: | Алюміній |
Товщина стінки, мм: | від 8 |
Товщина дна, мм: | 10-20 |
Глибина, мм: | 200 |
Діаметр, мм: | 460 |
Об'єм, л: | 16 |
Переваги вузбекських казанів:
- Рівний відлив
- Товсті стінки 8 мм.
- Зручні ручки на краях 4 штуки
- Казан шліфований всередині та з пісочним литтям зовні.
- Матеріал виготовлення — 100% чавун.
- Внутрішня поверхня виготовлена шліфуванням ручним способом.
- У комплекті з казаном йде алюмінієва кришка.
- Довговічність чавунного посуду, його практично неможливо механічно пошкодити.
- Чавун як метал має властивість довго нагріватися й довго охолоджувати, отже, казан рівномірно нагрівається й пригоряння їжі на окремих ділянках практично неможливо
- Чавун має пористу природу, згодом у пори чавуну вбирається олія, жир і антипригарні якості чавуну поліпшуються. Тобто чим більше казан використовувати тим він стає кращим.
- Справжній вузбезький плав можна приготувати тільки в справжньому Узбекському чавунному казані.
- Перед першим використанням чавунний казан необхідно прокалити впродовж 60 хвилин за температури 100 градусів із використанням соняшникової олії, до повного вигоряння виробничої оливи.
- Рекомендуємо під час прожарювання використовувати репчасту цибулю (видаляє запах)
- Перший раз у казані готувати картоплю по-селянськи.
- У чавунному посуді не рекомендується зберігати їжу.
- Після приготування необхідно помити казан теплою водою без використання мийного засобу
- Перед тим як поставити казан на зберігання, рекомендується змастити його тонким шаром соняшникової олії
- Рекомендуються зберігати казан у сухому місці.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Узбекистан |
Кришка | є |
Матеріал | Чавун |
Матеріал кришки | Алюміній |
Призначення | Для плити і відкритого вогню |
Об`єм | 16 л |
Стан | Новий |
- Ціна: 3 300 ₴